The Guild 2: Pirates of the European Seas

Middelalderspillet The Guild 2 setter sjøbein i Pirates of the European Seas. Nå kan du teste ekspansjonen.

Pirates of the European Seas er en ekspansjon til The Guild 2, en slags livssimulator hvor du måtte lede en middelalderperson til rikdom og makt gjennom forretningsvirksomhet og politikk. I ekspansjonen får boltre deg i Nordsjøen, hvor det er mulig å tjene gode penger på handel.

Noen foretrekker imidlertid å tjene pengene sine på uærlig vis, og i Pirates of the European Seas kan de selvfølgelig heise det sorte flagget, og plyndre både saltmat og søtmat og penger og gull.

Ekspansjonens to nye hovedfunksjoner er handel og kamp til sjøs, men vi får også tre nye kart, samt en ny kampanje som skal tilby mer enn ti timers gameplay. Dessuten loves vi nye bygninger og yrker, og selvfølgelig en rekke skip.

JoWooD forteller ikke hva demoen inneholder, annet enn at den gir spillerne sjansen til å teste nyhetene i ekspansjonspakken. Installasjonsfilen er på 745 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

NB: JoWooD har rotet til installasjonsfilen, slik at den mangler et par filer. For å få demoen til å fungere må dere installere den som vanlig, og så laste ned følgende fil:

Innholdet skal pakkes ut i spillmappen.

Siste fra forsiden