The Guild 2

Her er en demo The Guild 2 – et strategispill hvor du styrer et familiedynasti i middelalderen.

Strategispillet The Guild 2 fortsetter der forgjengeren slapp. Vi blir lovet en svært realistisk middelaldreverden, der målet er å lede et familiedynasti til ære, rikdom og berømmelse. Som før legger du grunnlaget for familiens suksess ved å spesialisere deg innenfor et yrke.

En av de viktigste nyhetene er at The Guild 2 kommer med en kampanjemodus hvor du hele tiden får spesifikke mål å jobbe mot. I tillegg loves vi en rekke enkeltstående scenarier, slik som Nottingham Forest, hvor vi får mulighet til å delta i historien om Robin Hood. Dette gir oss mer varighet og variasjon enn vi fikk i originalen.

Spilleren vil få stor valgfrihet i forhold til hvordan han eller hun ønsker å skaffe suksess. Det blir mulig å gjøre karriere i en rekke ulike yrker, og i tillegg blir det mulig å prøve å klatre seg til topps som politiker eller uavhengig handelsmann. The Guild 2 lover også å bringe middelalderområder over hele Europa til live ved hjelp av samme grafikkmotor som Gothic 3.

I denne demoen kan du prøvespillet ett brett i én runde (som strekker seg over fire virtuelle år) med håndverkerklassen og et par andre begrensninger.

Eller fra en av følgende kilder:

The Guild 2 ble sluppet i butikk 15. september.

Siste fra forsiden