The Hell in Vietnam

Nå kan du teste det ukjente skytespillet The Hell in Vietnam, fra polske City Interactive.

The Hell in Vietnam er et førstepersons skytespill som benytter seg av Techlands Chrome-motor. Spillet foregår under Tet-offensiven i Vietnamkrigen, og gir deg rollen som amerikansk soldat i den klamme vietnamesiske jungelen.

Utviklerne i City Interactive forteller at vi kan se frem til åtte omfattende oppdrag, autentiske våpen (inkludert klassikerne M16 A1 og AK-47) og massevis av utstyr og farkoster (som PBR-patruljebåter, Huey-helikoptre og til og med F-4 Phantom-fly, men hvorvidt vi kan få kontroll over disse selv nevnes ikke).

City Interactive har ikke kommet med spesielt mye informasjon om spillet, men om du har lyst til å vite litt mer om hva du kan forvente, kan du stikke innom det offisielle nettstedet. The Hell in Vietnam virker ikke som en produksjon med et spesielt høyt utviklingsbudsjett, men forhåpentligvis kan det fortsatt være morsomt.

Den nylanserte enspillerdemoen er på cirka 300 MB, og inneholder et oppdrag der kampen står om den strategisk viktige byen Hue.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden