The I of the Dragon

Zuxxez har akkurat gitt ut en demo fra dette spennende spillet, hvor du får rollen som en ekte ildsprutende drage.

Ved første øyekast ser Nimoa idyllisk og vakker ut, men det er bare på overflaten. Under de fantastiske landskapene hviler det nemlig onde krefter fra tidenes morgen, og nå er de i ferd med å våkne opp igjen. Monstre kryper ut fra skjulestedene sine med ett mål for øyet: Å utrydde menneskeheten. Kun sønnen av drageguden Ungh-Agor kan redde de stakkars innbyggerne, men han sover enda fredelig i egget sitt, uten å vite hva han har i vente.

I actionrollespillet The I of the Dragon får du rollen som denne dragen. Når du starter spillet kan du velge mellom tre ulike dragekarakterer: Isdragen Barroth (magiker), den sorte dragen Morrogh og den ildsprutende Annoth. Hver av disse har sine egne styrker og svakheter. I begynnelsen er dragen din uerfaren og svak, men etter som du spiller vil du utvikle dragens egenskaper slik du selv ønsker.

Kamp spiller en viktig rolle i spillet, men i tillegg må du bygge, utvikle og forsvare byer og baser for å sikre at de gode kreftene seirer i kampen mot ondskapen. Spillet inneholder 12 store og varierte territorier å kjempe på, og hvert av disse er på over 10 kvadratkilometer. De som liker magiske formularer vil heller ikke bli skuffet, da spillet inneholder over 60 slike.

Grafikkmotoren lover spektakulære detaljer og spesialeffekter, og dessuten skal den være svært skalerbar, slik at selv de med litt slitne systemer skal få en jevn og god spillopplevelse selv med tusenvis av objekter på skjermen samtidig.

Demoversjonen av dette lovende spillet er på 227 MB og inneholder tre spillbare oppdrag pluss et øvelsesoppdrag. Du kan spille som en av de tre dragekarakterene i spillet. Demoen kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden