The Incredibles

Spill superhelt i den nylanserte demoen av The Incredibles, et spill basert på animasjonsfilmen ved samme navn.

Superstyrke, superhastighet, usynlighet og en overmenneskelig tøyelighet er våpnene dine i The Incredibles, et actioneventyr som er basert på historien i den nye kinofilmen fra Pixar og Disney. Spillet benytter seg av den samme grafiske stilen som filmen, og lar deg spille som din favoritt av de utrolige superheltene filmen har å by på. Du får oppleve både action, sniking og kjøring i dette spillet, og naturligvis må du også utnytte deg av heltenes unike superkrefter. Spillet inneholder 19 brett og mengder med humor.

For THQ holder det imidlertid ikke med ett The Incredibles-spill; de lanserer nemlig også The Incredibles: When Danger Calls. Dette spillet er laget for barn fra fire til ti år, og inneholder 10 minispill basert på karakterene, hendelsene og omgivelsene fra filmen.

Den nylanserte demoen av The Incredibles inneholder Robot Arena-brettet, og den spillbare superhelten Mr. Incredible. Hvis du kunne tenke deg litt superheltaction i helga, finner du installasjonsfilen (på 111 MB) her:

Siste fra forsiden