The Last of Us - HBO

The Last of Us-seriens Ellie ble bedt om å ikke spille spillet

Fikk beskjed fra HBO før innspillingen av serien begynte.

Ramsey, til høyre, sammen med Joel-skuespiller Pedro Pascal fra The Last of Us-serien.
HBO

The Last of Us-skuespiller Bella Ramsey – som har spiller Ellie i den kommende HBO-serien – har avslørt at hun ble oppfordret til å styre unna det opprinnelige spillet fra utvikler Naughty Dog.

The Last of Us-serien tar for seg handlingen fra det første spillet.
HBO

Under et intervju med USA Today forklarte Ramsey at hun etter sin første audition for rollen ble spurt om hun hadde spilt spillet. Hun svarte at hun enda ikke hadde gjort det, og fikk beskjed om at det var like greit.

– Jeg ble faktisk oppfordret til å ikke gjøre det. Etter min først audition spurte de meg om jeg hadde spilt det. Jeg svarte nei, og de sa «fortsett med det».

Akkurat hvorfor det var instruksen fra serieskaperne kom ikke frem i intervjuet. Kanskje håpet regissøren å unngå at hun prøvde å etterligne spillets Ellie for mye, i stedet for å gjøre rollen til sin egen, men det er bare spekulering.

Ramsey forteller riktignok at hun kikket på litt spilling på YouTube, for å få et inntrykk av hvordan The Last of Us faktisk er. Etter ett år med innspilling forteller 19-åringen at hun nå gleder seg veldig til seriens premiere en gang i 2023.

Handlingen i serien tar for seg begivenhetene fra det første spillet i serien. Joel – spilt av Pedro Pascal – og Ellie må gjøre sitt ytterste for å overleve i en postapokalyptisk verden full av farer – inkludert de zombie-lignende «klikkerne», samt andre desperate mennesker.

Se den første traileren for HBOs The Last of Us »

Siste fra forsiden