The Mark

Her er en demo av JoWooDs neste skytespill, The Mark – hvor du spiller en marinesoldat og en leiesoldat som må avverge en atombombe.

I førstepersonskyteren The Mark følger vi den amerikanske marinesoldaten Steve Fletcher, og leiesoldaten Austin Hawke. Steve og søsteren hans, Sandy, er visstnok de eneste som kan stanse en gruppe terrorister i å detonere en atombombe de vil bruke i London.

Terroristene har også fått hjelp av den russiske rikmannssønnen Ilya Rakov, som har gitt dem et skip de kan bruke til å komme innenfor rekkevidde av London. I tillegg vil han hjelpe dem å bli kvitt Steve og Sandy Fletcher. Dette får imidlertid faren hans nyss om, og han er ikke begeistret. Etter som han ikke kan blande seg inn direkte, betaler han Austin Hawke for å beskytte amerikanerne.

Mellom hvert kapittel kan spilleren velge å bytte til Fletcher eller Hawke (bortsett noen kapitler som er låst til én karakter). De to utfyller hverandre med unike spesialvåpen og kampegenskaper, så hvordan du liker å spille vil antageligvis påvirke valget av karakter. Fletch kan for eksempel være superkjapp i korte perioder, mens Hawke har spesialbriller som lar han se fienden i mørke. Hvert kapittel inneholder mellom to og fire brett, og totalt finnes det 18 brett.

The Mark tilbyr også en flerspillerdel, lokalt og over nettet. Her får vi moduser innenfor samarbeid, samt klassiske moduser som Team Deathmatch og Map Control – hvor man skal kontrollere visse punkter på kartet for å vinne.

Vi har fått veldig lite informasjon om dagens demo, men vi vet følgende: Den veier 110 MB, den har tysk undertittel (som kan slås av), den inneholder startsekvensen av spillet og et brett som foregår i kalde Sibir. Men ingen flerspiller.

The Mark slippes på det europeiske markedet mot slutten av året, eller i begynnelsen av 2007.

Siste fra forsiden