The Movies kun på PC

Activision var ikke fornøyde med salget av The Movies på PC, og kansellerer konsollversjonene.

På gårsdagens pressekonferanse om Activisions finansrapport for tredje finanskvartalet (oktober 2005 til desember 2005), ble det kjent at PC-versjonen av The Movies er den eneste versjonen som blir sluppet. Salget var skuffende for Activision, som har bestemt seg for å ikke gå videre med konsollversjonene de tidligere har annonsert.

Hvor langt Lionhead var kommet med konverteringen er ikke kjent. Planen var å gi ut spillet på Xbox, PlayStation 2 og GameCube, men noen konkret lanseringsdato ble aldri kommunisert til pressen.

PC-versjonen, som ble sluppet i butikkene i november i fjor, er en livssimulator som lar spilleren bygge og kontrollere sitt eget filmstudio i Hollywood. Spilleren kan lage unike små filmer ved å velge alt fra manuscript, skuespillere, statister, produksjonsmedarbeidere mv. Du starter i begynnelsen av 20-tallet og gjør karriere ved å lage gode filmer, drive research, introdusere nyeste filmatiske teknologiene samt fostre opp nye stjerner.

Til din disposisjon er tusenvis av sett, rekvisitter, lokasjoner og kostymer. Det er opp til deg å gi grønt lys til prosjekter, eller å plukke ut manuscripter som trenger litt mer finpuss. Du kan gjøre din egen vri på favorittfilmen eller lage en helt ny legendarisk film.

For flere detaljer om PC-versjonen, anbefaler vi en titt på vår produktside, hvor du finner link til en demo, en omtale og nyheter.

Siste fra forsiden