The Phoenix slår til igjen

Den psykopatiske massemorderen som kaller seg The Phoenix er på ferde igjen. Han sendte meg akkurat en e-post.

Det første som møtte meg da jeg stod opp i dag var en e-post fra The Phoenix. Den var på fransk, men løst oversatt stod det noe slik som at han hadde forberedt et nytt kunstverk for meg, og at jeg snart ville få høre mer om ham. Deretter gav han meg en lenke til en liten flash-side, som inneholdt en videosnutt og litt mer tekst på fransk. Det ser ut som han har funnet et nytt offer.

Neida, vi har ikke gått helt fra hengslene. The Phoenix er naturligvis massemorderen som sist gang lot høre fra seg i In Memoriam, fra det franske utviklerhuset Lexis Numerique. Dette spillet var et slags eventyrspill som innoverte ved å integrere Internett i spillopplevelsen. For å løse oppgavene i spillet måtte du finne informasjon på en serie falske nettsteder, og i tillegg fikk du hele tiden e-post fra andre etterforskere, og etter hvert også The Phoenix selv.

Nå ser det altså ut som In Memoriam (som forøvrig ble lansert under navnet Missing: Since January i USA) får en etterfølger eller ekspansjon. Med tanke på at originalspillet stikker seg ut som et av de mest nyskapende og spennende utgivelsene fra 2003 kan vi ikke si annet enn at vi gleder oss. Forhåpentligvis får også dette spillet en engelskspråklig utgivelse.

Følg lenkene under for å finne omtalen av originalspillet samt det nye flash-nettstedet.

Siste fra forsiden