The Political Machine

Er du et av de maktsyke menneskene som synes det høres morsomt ut å være president i USA? I så fall vil demoen av The Political Machine forhåpentligvis være det nærmeste du kommer denne drømmen.

I The Political Machine er målet å bli USAs neste president. Spillet følger din håpefulle presidentkandidat gjennom en valgkamp på 41 uker, hvor du må kjempe med nebb og klør for å overbevise det amerikanske folket om at motstanderen din er en slask og en slamp, og at du er den eneste rette mannen (eller kvinnen) for Amerika. Alternativt kan du jo prøve å fokusere på politiske saker i stedet, og se hvor langt du kommer med det.

I begynnelsen av spillet kan du enten skape din egen kandidat, eller velge en politiker fra den virkelige verden, som George Bush, John Kerry og Richard Nixon. Spillet benytter seg av demografisk informasjon for å sikre at det politiske landskapet i USA blir så realistisk som mulig, og du må også ta hensyn til det faktum at ulike deler av landet generelt har ulike oppfatninger om ting.

Den nylanserte demoen gir deg muligheten til å spille de første 12 ukene i kampanjen din. For å bli valgt må du med andre ord kjøpe fullversjonen, men du kan i det minste prøve å gruse motstanderen din på meningsmålingene. Demoen finner du blant annet her:

Siste fra forsiden