The Settlers: Heritage of Kings

Har Blue Byte klart å gjenskape det unike The Settlers-gameplayet? Det kan vi finne ut ved å teste den nylanserte demoen.

The Settlers: Heritage of Kings er det femte spillet i The Settlers-serien, og kommer med en mer "voksen" presentasjon enn tidligere spill, som har sett litt søte og nusselige ut. Som vanlig får du rollen som lederen for et kongerike, og må styre med både økonomi og militære. Ressurser spiller en viktig rolle i spillet; innbyggerne dine trenger mat, for å bygge nye bygninger må du ha stein, og for å lage våpen trenger du jern.

Heritage of Kings inneholder en rekke ulike typer kampenheter, og i tillegg introduseres heltekarakterer. Disse heltene har spesielle egenskaper som kan komme godt med, samtidig som de er sterkere enn vanlige soldater. Spillet inneholder 70 ulike bygninger og 40 forskjellige typer innbyggere, og kommer med 20 dynamiske scenarier som alle kan løses på flere ulike måter.

Nå har Ubisoft lansert en engelskspråklig demo av spillet. Denne inneholder et øvingsoppdrag og et demoscenario. Installasjonsfilen er på 420 MB, og du finner den blant annet ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden