The Settlers: Rise of an Empire

Lyst til å se hvordan det nyeste Settlers-spillet blir? Her er en demo.

The Settlers: Rise of an Empire lar deg lede et middelaldersamfunn gjennom både gode og vonde dager. Spillet vil videreføre seriens høyt elskede gameplay, og blande det med helt nye gameplayfunksjoner. Ubisoft forteller at det nye spillet vil kombinere bybygging, strategi og økonomi.

Spillet fokuserer på å bygge større og befestede byer, samt planlegging og optimalisering i en middelalderverden. Spillernes byer vil befolkes av hundrevis av innbyggere som vil leve sine daglige liv i en detaljert verden. Ellers fortelles det at vi får en historiebasert kampanje og den samme akvarieeffekten tidligere spill i serien har gitt oss.

Nå har Ubisoft lansert en spillbar demo av The Settlers: Rise of an Empire. Denne kommer med to enspillerkart som du kan spille på. Det første er strukturert som et øvingsoppdrag, og her vil du lære spillets grunnleggende funksjonalitet. Det andre kartet gir deg fritt spillerom til å bygge slik du ønsker det, i idylliske syd-europeiske omgivelser.

Ubisoft har også vedlagt en guide som gir deg tips om hvordan du skal bygge en vellykket by. Denne har i tillegg en seksjon med eksempler som viser hvordan du skal samle inn og raffinere ressurser. Demoens installasjonsfil er på 1,3 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden