The Sims 2 på vei til trykken

Electronic Arts har nå fortalt at The Sims 2 er ferdigutviklet og sendt til trykken. Dermed er det ikke lenge til årets kanskje største PC-spill er på vei til butikkene.

Da The Sims først dukket opp på markedet, for en haug av år siden, var det få som hadde ventet at det skulle bli den knallsuksessen det har blitt til nå (EA skryter av at franchisen til nå har solgt over 37 millioner kopier, noe som er nesten skremmende mye). De aller fleste var imidlertid enige om at Will Wright og utviklerteamet hans hos Maxis hadde skapt noe helt spesielt, og i spillets tidlige dager var det få som ikke likte det.

Etter en million ekspansjonspakker er nok saken litt annerledes, spesielt blant de som kaller seg "hardcore" gamere, men om Electronic Arts har klart å finne tilbake til magien i originalspillet skal vi ikke se bort i fra at The Sims 2 kan bli en svært spesiell spillopplevelse. Spillet ser ut til å være langt mer enn bare en nyversjon av originalen i 3D, spesielt med tanke på det nye DNA-systemet og det faktum at du får følge de simulerte menneskene fra krybben til graven.

Den norske utgivelsesdatoen til The Sims 2 er 16. september, så vi må vente litt til før vi finner ut om Electronic Arts sitter på nok en vinner, men vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss til å teste det. For mer informasjon om spillet kan du sjekke vår produktside.

Siste fra forsiden