The Sims 2

Hva blir årets bestselgende PC-spill? Half-Life 2? Doom 3? TrackMania Sunrise? Nei, sjansene er nok større for at det blir The Sims 2. Her er en omfattende video fra spillet.

Electronic Arts har akkurat gitt ut en cirka to minutter lang video som tar deg på en hektisk rundtur hvor du får se alt det spillet har å by på, og hvis du er en av de mange som likte The Sims, ser det ut til at du kan glede deg. Skal vi tro det vi ser i denne videoen vil nemlig The Sims 2 bli en forbedring på alle punkter.

En av de tingene videoen demonstrerer er de nye mulighetene i forhold til det å manipulere landskapet. Her kan du ikke bare bygge din drømmebolig, men du kan sørge for at omgivelsene står i stil. Det ser, for eksempel, ikke ut til å være noe problem å lage din egen øy som huset ditt kan stå på.

Videoen viser også det nye familiesystemet, hvor menneskene lever sine liv fra krybben til graven og hvor barna arver foreldrenes gener. Vi ser også en UFO som prøver å bortføre en sims-person og spøkelser som hjemsøker kirkegården, noe som tyder på at spillet ikke blir fryktelig seriøst på tross av de nye og mer avanserte elementene som dukker opp.

Videoen er på 15 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden