The Sims 3 kunngjøres snart?

EA åpner nytt The Sims-nettsted

Et nytt nettsted hinter om det tredje spillet i The Sims-serien.

Siden The Sims ble lansert i år 2000 har serien blitt et fenomen de fleste spill bare kan drømme om. Franchisen har solgt flere titalls millioner, blitt lansert på nesten alle plattformer og fått rykte på seg for å engasjere folk som ellers ikke har noen interesse av spill.

The Sims-suksessen fortsetter.

Det kommer dermed ikke som noen bombe at utgiver EA har den andre direkte oppfølgeren til originalspillet under utvikling, og nå er de snart klare til å fortelle verden litt mer om spillet.

En ny teaser-side åpnet denne uken. Bortsett fra en avbildning av den karakteristiske The Sims-krystallen og et tretall inneholder den også en kunngjøring om at mer informasjon kommer 19. mars.

Ifølge Gamespot ble The Sims 3 indirekte avslørt i slutten av 2006. Warren Jenson fra EA bekreftet at det var under utvikling, men ville ikke komme med noen nærmere detaljer på det tidspunktet.

Noe det kan være verdt å legge merke til er at han nevnte Playstation 3 som en framtidig plattform for The Sims-franchisen. I skrivende stund er Playstation 3 og Xbox 360 de eneste nåværende konsollene som ikke har noen Sims-spill, så det kan tenkes at de er aktuelle kandidater for The Sims 3.

Vi kommer selvsagt til å bringe dere mer informasjon om The Sims 3 så snart den foreligger.

Siste fra forsiden