The Sims blir film

Godt nytt for alle som er frelste på The Sims. Nå er filmen om «simmene» på vei.

Partnerskapet mellom film og spill blir stadig tettere. Det er kanskje langt mellom perlene, men det ser likevel ikke ut til å gå mot en snarlig skilsmisse mellom mediene. En filmatisering av det uhyre populære The Sims vitner om nettopp dette.

Er dette en pen liten gjeng fremtidige filmstjerner?

Ifølge Variety planlegger nemlig 20th Century Fox en filmversjon av Will Wrights spillserie. Manuset vil bli skrevet av Brian Lynch (Big Helium Boy) og produsert av John Davies (Eragon, When a Stranger Call og Norbit). Det er fortsatt ikke klart hvem som skal regissere og spille i filmen, men det skal bli en tittel med «ekte» skuespillere – ingen animasjonsfilm, med andre ord.

– The Sims bygger på en interaktiv versjon av en gammel historie, som er hva man gjør når man har grenseløs makt. Siden dette er en kjent historie, bør det være lett å oversette spillet til tradisjonell historiefortelling, sier EA Sims Studios Rob Humble.

Publikumsinteressen bør det ikke skorte på. Siden det første spillet ble gitt ut i 2000 har EA solgt hele 85 millioner eksemplarer av spillserien, og mer blir det garantert. The Sims 3, The Sims Stories og MySims er for øyeblikket under utvikling, og alle tre forventes å selge stort.

Siste fra forsiden