The Suffering kommer til PC

Midway Games har røpet at det kommende grøsserspillet The Suffering også vil komme til PC.

The Suffering er en av Midway sine storsatsninger dette året, og detaljer om PC-versjonen ble røpet samtidig med at Midway presenterte sine finansresultater fra fjordårets fjerde kvartal. Selskapet rapporterte forøvrig om et omsetningstap på 50 millioner dollar.

Spillet har en av de mer interessante bakgrunnshistorier vi har hørt på en stund: Du spiller en fyr ved navn Torque som sitter på dødscelle for å ha drept familien din. Du blir imidlertid reddet av at en gruppe fanger gjør opprør og kaster fengselet inn i en kaotisk situasjon. Problemet er imidlertid at opprørerne viser seg å ikke være levende fanger, men åndene til tidligere henrettede. De er ikke vennligsinnede.

Vennligsinnet er heller ikke et ord som kan brukes om spillets hovedperson, Torque. Han skulle som nevnt henrettes for å ha drept sin egen familie, og han er rett og slett litt gal i hodet. Om han virkelig har drept familien sin gjenstår for spilleren å finne ut, men i alle tilfeller er det ikke snakk om noen vanlig og heltemodig spillkarakter her.

Spillet kan sees både fra første- og tredjepersons synsvinkel, og ser rent gameplaymessig ut til å bli et relativt normalt actionspill. Utviklerne har imidlertid gjort det de kan for å skremme vettet av spilleren ved en hver anledning, og de har blant annet fått hjelp fra Hollywood-veteranen Stan Winston for å gjøre spillet mer skremmende.

The Suffering er ventet i salg til PS2 og Xbox om ikke lenge, men når PC-versjonen kommer på markedet er uklart. GameCube-versjonen er dessverre kansellert. For mer informasjon kan du ta en titt på spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden