The Suffering: Ties that Bind

Midway og Surreal Software har akkurat lansert en demo av grøsserspillet The Suffering.

Nå er drapsdømte Torque tilbake, og denne gangen befinner han seg i den amerikanske byen Baltimore. Dessverre for vår kjære (men dessverre litt psykotiske) fengselsfugl, har de grufulle monstrene han kjempet mot i originalspillet også tatt turen til byen, noe som leder til mange småflaue "du, her?!?"-øyeblikk. Og mye dreping, selvfølgelig.

I Ties that Bind treffer vi også på The Foundation, jobber med å etterforske monstrene som fra Carnate Island, og nå som Baltimore snart blir overfylt av fæligheter fra den andre siden, finner de mye å gjøre der også. I den forbindelse treffer Torque den kvinnelige agenten Jordan, som ønsker å benytte seg av fengselsfuglen for å tjene The Foundation sine formål.

På samme måte som i originalen, vil du ofte få muligheten til å løse situasjonene du kommer opp i på flere måter, og her stilles du ofte overfor moralske valg. Grensen mellom virkelighet og fantasi er mer utvisket enn tidligere, og sinnslidelsene til Torque er mer alvorlige enn før. I den forbindelse får han hjelp av ånden til den syke Dr. Killjoy (uten at vi vet hvorfor doktoren har interesse av å hjelpe stakkas Torque).

The Suffering 2 kommer med 15 ulike typer monstre, inkludert noen nye versjoner av gamle kjenninger. Som i originalen vil mange av monstrene være organisert i "rang", og de vil ha mange ulike angrepsmåter, noe som tvinger frem et visst taktisk fokus hos spilleren. Spillet kommer med en rekke ulike våpen, som granatkaster, hagle og flere typer maskingevær.

Nå har Midway og Surreal Software lansert en demo av The Suffering: Ties that Bind. Demoen inneholder et brett som heter Streets South Theatre, er på 247 MB og befinner seg her:

Mens du venter på at demoen skal komme seg fra en server på internett til datamaskinen din, kan du lese vår ferske omtale av spillet.

Siste fra forsiden