The Tales of Alvin Maker blir spill

Utviklerne av det innovative A Tale in the Desert har nå kunngjort at de jobber med et flerspillerspill basert på Orson Scott Card sine bøker om Alvin Maker.

A Tale in the Desert er langt fra det peneste MMORPG-spillet på markedet, men det er ett av de mest originale, og det har fått god kritikk omtrent overalt. Nå har skaperne av spillet kunngjort at de har inngått et samarbeid med den kjente fantasyforfatteren Orson Scott Card om å lage et MMO-spill basert på Tales of Alvin Maker, en serie bøker som foregår i en alternativ versjon av Amerika på attenhundretallet.

I Orson Scott Cards versjon av verden er magi en høyst reell del av virkeligheten. Dette er imidlertid ikke slik magi vi er vant med fra Ringenes Herre og annen fantasylitteratur - denne magien har nemlig mye mer til felles med vanlig folketro. Her er det snakk om ting som helbredelse ved tro, hekser og synske evner. Spillet vil inneholde fire ulike magisystemer fra bøkene.

Det nye spillet vil, på samme måte som A Tale in the Desert, styre unna krig og vold, og utfordringen her vil bestå i å bygge opp et samfunn i stil med det vi finner i bøkene. Flere av de kjente karakterene fra Tales of Alvin Maker vil dukke opp i spillet (og her nevnes Calvin, Arthur Stuart, Peggy Larner og selvfølgelig Alvin Maker selv). Orson Scott Card vil spille en sentral rolle under utviklingen, og han ønsker også å ta del i spillet selv (så hvis du treffer på en karakter ved navn "Horace Guester", er det han som skjuler seg bak avataren).

Takket være at forfatteren selv tar del i utviklingen av spillet, kan vi se frem til en troverdig spillverden som ikke motstrider bøkene. Han vil også være med å utvikle nye hendelser og ting som aldri har vært beskrevet i bøkene, men som passer inn i den verdenen han har laget. Vi vet ikke når dette spillet blir ferdigutviklet, men Orson Scott Card skriver på nettstedet sitt at han forventer at vi må vente en stund.

Siste fra forsiden