The White Council kansellert?

I følge 1UP har Electronic Arts kansellert det ambisiøse rollespillet Lord of the Rings: The White Council.

Lord of the Rings: The White Council er et av de mest etterlengtede spillene under utvikling hos den amerikanske giganten Electronic Arts, men nå ser det ut som det spøker for tittelen.

Nettstedet 1UP har nemlig snakket med en kilde hos EA, som forteller at spillet har blitt kansellert. Kilden deres er anonym, men med tanke på at et respektert nettsted som 1UP stoler på personen, tyder det på at han eller hun er troverdig. Electronic Arts har valgt å ikke kommentere saken.

Lord of the Rings: The White Council er inspirert av filmtrilogoen, men handlingen foregikk 80 år tidligere. White Council er et råd med alver og trollmenn, hvor Gandalf, Saruman, Galadriel og Elrond er medlemmer. Om spillet kommer til markedet, kan vi se frem til å skape og utvikle vår egen figur, og etter hvert begynne å jobbe for rådet.

Figuren vår kan være et menneske, alv, dverg eller hobbit, og som medlem av rådet må han eller hun hjelpe til å kjempe mot et ny ondskap. Electronic Arts lovet også stor frihet til å utforske en enorm og åpen verden basert på Tolkiens Midgard.

EA har også fortalt at spillet skal dypt og komplekst nok til å tilfredstille rollespillere, samtidig som det tilbyr raske og voldsomme kamper. Et av de mest spennende elementene med The White Council er den kunstige intelligensen til Midgars innbyggere, som skal være basert på The Sims 2. Spillet har blitt kunngjort for PS3, Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden