The Witcher - Netflix

The Witcher får en femte og siste sesong

Netflix runder av serien med to runder med Liam Hemsworth som Geralt.

Theo Whiteman/Netflix

TLDR

  • Netflix har startet produksjonen av neste sesong av The Witcher-serien, og kunngjorde også en femte sesong som vil være den siste.
  • Nye historier fra de resterende bøkene i The Witcher-sagaen vil bli inkludert i kommende sesonger, og rollebesetningen vil se noen endringer, inkludert at Liam Hemsworth tar over rollen som Geralt.
  • Det er ennå ingen bekreftet lanseringsdato for den fjerde eller femte sesongen av The Witcher-serien på Netflix.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Netflix har begynt produksjon av den neste sesongen med serien basert på The Witcher. Samtidig kunngjorde strømmegiganten en femte sesong, som også blir den siste.

Via sine nettsider forteller Netflix at serien nå skal ta for seg det som er igjen av Andrzej Sapkowskis bøker. Nærmere bestemt kan fans se frem til historier fra Baptism of Fire, The Tower of the Swallow og Lady of the Lake – de tre resterende bøkene fra The Witcher-sagaen.

Den fjerde sesongen byr på nye utfordringer for Geralt, Yennefer og Ciri. De tre kom fra hverandre mot slutten av sesong tre, og blir avhengige av hjelp for å finne sammen igjen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Fortsettelsen byr også på endringer til seriens rolleliste. Den største forandringen blir, som nevnt tidligere, at Liam Hemsworth tar over rollen som Geralt. Henry Cavill takket for seg etter forrige sesong, og blir ikke med videre.

Hemsworth får selskap av Laurence Fishburne, kjent fra Matrix-filmene, som skal spille Regis. Sharlto Copley, James Purefoy og Danny Woodburn tar rollene som henholdsvis Leo Bonhart, Skellen og Zoltan.

Netflix har enda ikke satt noen dato for fjerde sesong av The Witcher. Hvor lenge vi må vente på den femte og siste sesongen er heller ikke bekreftet.

LES OGSÅ: Henry Cavill skal lage film og TV-serie basert på Warhammer 40,000 »

Siste fra forsiden