The Witcher - sesong 4

The Witcher-trailer viser første glimt av Liam Hemsworth som Geralt

Halvannet år har gått siden det ble klart at Henry Cavill var ferdig som Geralt i serien basert på The Witcher. Liam Hemsworth ble den gang kunngjort som erstatter, og nå har strømmegiganten omsider vist frem erstatteren i full volver-bekledning.

Teaser-videoen over gir et lite glimt av Hemsworths tolkning av Geralt av Rivia. Han snakker ikke – så hvordan figuren høres ut i neste sesong er enda et mysterium – men med tanke på utseende så ligner han i hvert fall.

Filming av neste runde med The Witcher begynte i april. Strømmegiganten gjør unna produksjon av både fjerde og femte sesong på rappen, hvorpå serien takker for seg. Det blir ingen sesong nummer seks.

De to neste sesongene skal ta for seg hendelser fra de tre resterende bøkene i Andrzej Sapkowskis The Witcher-serie. Disse er Baptism of Fire, The Tower of the Swallow og Lady of the Lake.

Som nevnt blir det altså skuespillerbytte for hovedrollen, men ellers blir alt stort sett som før. Freya Allan og Anya Chalotra er tilbake som henholdsvis Ciri og Yennefer, mens Joey Batey beholder rollen som Jaskier.

Fjerde sesong med The Witcher har foreløpig ikke fått noen premieredato.

LES OGSÅ: CD Projekt RED har flere The Witcher-spill på vei »

Siste fra forsiden