The Witcher

Slapp detaljer om tre nye The Witcher-spill

CD Projekt jobber også med en helt ny spillserie.

CD Projekt Red

CD Projekt var i det snakkesalige hjørnet tirsdag. Ved siden av å kunngjøre en oppfølger til Cyberpunk 2077, delte utvikleren også detaljer om tre nye The Witcher-spill.

CD Projekt avslørte fremtidsplaner for flere spillserier.

Det første av disse er storspillet som offisielt ble kunngjort tidligere i år. Dette går under arbeidstittelen Polaris, og markerer starten på en ny saga i Witcher-universet. Utvikleren avslørte tirsdag at Polaris blir det første spillet i en planlagt trilogi, men foreløpig vet vi ingen ting om hva den skal handle om.

Canis Majoris er kodenavnet på et annet fullverdig The Witcher-spill som er under utvikling. Dette har ingen tilknytning til Polaris, forteller CD Projekt. Spillet utvikles av et eksternt team, som har erfaring fra tidligere The Witcher-spill.

Sist på The Witcher-lista er Sirius – enda et kodenavn – som utvikles av The Flame in the Flood-studioet The Molasses Flood. Ifølge CD Projekt skal spillet bestå av både en historiebasert enspillerkampanje og en hittil uspesifisert flerspillerdel.

Ingen av spillene har fått dato eller plattformdetaljer.

Jobber med ny serie

Til slutt dro CD Projekt RED sløret av en helt ny serie, foreløpig kalt Hadar. Tidlig arbeid med serien begynte i fjor, men utvikleren presiserte at det ikke jobbes aktivt med et spill riktig enda.

Hadar er en helt ny serie fra CD Projekt RED.
CD Projekt Red

– Det er viktig å forstå at vi ikke lager et spill helt ennå. Vi jobber med fundamentet til denne nye settingen, forklarte styremedlem Michal Nowakowski.

Hadar blir den tredje serien fra CD Projekt RED, og føyer seg til listen som allerede inkluderer The Witcher og Cyberpunk 2077.

Ellers fortalte CD Projekt-medgrunnlegger Marcin Iwiński at han gir seg som delt sjef for selskapet i slutten av 2022. I en uttalelse forklarer Iwiński at han fortsatt vil være involvert i selskapet, men at han nå begynner et nytt kapittel etter nesten 30 år på toppen.

LES OGSÅ: Tredje sesong med The Witcher på Netflix kommer sommeren 2023 »

Siste fra forsiden