Cyberpunk 2077 - oppfølger

Cyberpunk 2077 får en oppfølger

– Skal bygge videre på universet.

CD Projekt

CD Projekt RED har offisielt kunngjort en oppfølger for Cyberpunk 2077. Detaljene er enda få, men tirsdag delte utvikleren et lite drypp om prosjektet som går under kodenavnet Orion.

Via Twitter forklarer CD Projekt at Cyberpunk 2077: Orion skal bygge videre på serien. Spillet skal også «fortsette å utnytte potensialet til dette mørke fremtidsuniverset», hva nå enn det betyr.

Samtidig med kunngjøringen avslørte CD Projekt at det oppretter en egen divisjon i Nord-Amerika. Studioer i Boston og Vancouver skal lede utviklingen av Orion, som trolig enda er mange år unna lansering.

Å skulle lage en oppfølger til Cyberpunk 2077 virket som en knalltøff oppgave inntil nylig. Originalspillets lansering var preget av utallige feil og mangler, men to år senere har CD Projekt fått rettet opp skuta og med totalt 20 millioner solgte eksemplarer er Cyberpunk 2077 igjen svært populært blant spillfans.

Angående det første spillet nevnte utvikleren ingen ting om flerspillerplaner. CD Projekt puslet lenge med løsninger for å introdusere samarbeids- eller konkurransebasert spilling til Cyberpunk-universet, men så langt har det ikke blitt noe av dette.

LES OGSÅ: Cyberpunk 2077 får stor utvidelse til neste år »

Siste fra forsiden