Cyberpunk 2077 - Edgerunners

Spillere flokker tilbake til Cyberpunk 2077

CD Projekt melder om én million aktive brukere hver dag.

CD Projekt

Etter Cyberpunk 2077s katastrofale lansering i 2020 sank interessen for spillet kraftig. To år senere har spillertallene imidlertid begynt å ta seg opp igjen, melder CD Projekt RED.

Via Twitter forteller utvikleren at én million spillere har vært innom Cyberpunk 2077 hver dag denne uka. Det er fordelt over samtlige plattformer, og for eksempel på Steam har spillet 60 000 aktive spillere akkurat nå.

Ifølge Steam Charts nådde spillet en topp på 89 387 Steam-spillere på torsdag. Det er selvfølgelig langt unna spillets rekord – 830 387 i desember 2020 – men en firedobling sammenlignet med forrige måned.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Opptakten i aktivitet sammenfaller med lansering av en oppdatering kalt Edgerunners. Denne introduserer diverse innhold basert på den nye Netflix-serien med samme navn, og skilter i tillegg med en rekke forbedringer og fiksing av feil – noe CD Projekt RED har jobbet mye med de siste årene.

Mer innhold er også på vei. Tidligere denne måneden avslørte utvikleren en utvidelse kalt Phantom Liberty, som etter planen skal ut til neste år. Denne lar spillere utforske en ny del av Night City, samt en slags spionthriller der vi får et gjensyn med Keanu Reeves-figuren Johnny Silverhand.

LES OGSÅ: CD Projekts markedsverdi har falt over 75 prosent siden Cyberpunk 2077-lanseringen »

Siste fra forsiden