Cyberpunk 2077 - flerspiller

Cyberpunk 2077-utvikleren har enda ikke bestemt seg angående flerspiller

– Vi må være sikre på at det passer inn.

CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 er og har alltid i hovedsak vært et enspillerspill. Det vil det også være når spillet lanseres 16. april neste år, men CD Projekt RED pusler stadig vekk med ideer for inkludering av en flerspillerdel.

Cyberpunk 2077 vil kun by på en enspillerdel ved lansering.
CD Projekt RED

Som utvikleren bekreftet tidligere i år sitter rundt 40 mennesker i Wroclaw i Polen, der de jobber med R&D, eller forskning og utvikling på Cyberpunk 2077. Blant det som forskes på er nettopp muligheten for flerspiller, men CD Projekt RED har enda ikke helt bestemt seg for hvorvidt det noen gang vil komme til spillet.

– Om du inkluderer flerspillerfunksjoner må det gjøres riktig. Innlevelse er utrolig viktig for oss, og vi må være sikre på at alt passer inn. I enspilleropplevelsen hører alt til, og vi kommer ikke bare til å slenge på en form for flerspiller og la det være med det, sa CD Projekt REDs Marthe Jonkers i et intervju med Eurogamer denne uken.

Les også: Cyberpunk 2077 kommer til Google Stadia »

Ifølge Jonkers har utvikleren et krav om at alt som legges til skal være av minst like god kvalitet som The Witcher. Dersom noe av Cyberpunk 2077 ikke når opp får det heller ikke være med, og det inkluderer en potensiell flerspillerdel.

– Mye mer ambisiøst

Totalt er det rundt 400 mennesker som nå jobber med Cyberpunk 2077 – dobbelt så mange som var med å utvikle det kritikerroste The Witcher 3: Wild Hunt. Den eksplosive veksten har vært nødvendig for å legge til rette for den økte friheten man skal ha i Cyberpunk sammenlignet med The Witcher.

– I The Witcher hadde man Geralt, og spillere var låst til den figuren, hans kampstil, hans forhold og hans bakgrunn. Med dette spillet introduserer vi en frihet rundt figuren, som hvilke forhold du vil bygge opp, en historie som kan gå i mange forskjellige retninger og flere endepunkter. Det er mye mer ambisiøst, men så har vi også et mye større team, avsluttet Jonkers.

Cyberpunk 2077 blir helt vilt, mener vår skribent.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden