Cyberpunk 2077 - Google Stadia

Cyberpunk 2077 kommer til Google Stadia

Google legger til nok et storspill for sin kommende plattform.

Det var under sin Gamescom-konferanse at Google mandag kunngjorde nok et storspill til den kommende plattformen Google Stadia. Selskapet har nemlig fått med seg CD Projekt RED på laget og det svært ettertraktede Cyberpunk 2077.

Kunngjøringen kom imidlertid ikke med noen lanseringsdato, så hvorvidt spillet ankommer Stadia samtidig som alle de andre plattformene er foreløpig uvisst. Slippdato for PC, PlayStation 4 og Xbox One er satt til 16. april 2020.

Det Google imidlertid kunne vise frem, var en fersk utviklerdagbok med et lite kikk bak kulissene til Cyberpunk 2077. I videoen – som du kan se øverst i artikkelen – tar noen av utviklerne oss med gjennom både måten de har snekret sammen oppdrag og litt mer om hva spillere kan forvente av opplevelsen.

Klippet tar også for seg teamets reaksjon på å få med Keanu Reeves på rollelisten, noe de tilsynelatende virker spente på. Reeves ble i sommer avduket som figuren Johnny Silverhand, en avdød kjendis fra Cyberpunk-verdenen som vil fungere som en slags guide for protagonist V.

Hva Google Stadia angår vil plattformen, som lar deg strømme spill via nettet, lanseres i november. Stadia kommer med et valgfritt abonnement til 99 kroner i måneden, som gir deg fri tilgang på enkelte spill, mens flesteparten av de over 30 spillene som foreløpig er bekreftet til plattformen må kjøpes hver for seg.

Les også: Cyberpunk 2077 får trolig The Witcher 3-aktige utvidelser »

Siste fra forsiden