Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 får trolig The Witcher 3-aktige utvidelser

Det antyder studioet selv i nytt intervju.

Cyberpunk 2077
CD Projekt RED

CD Projekt RED har allerede lovet oss en massiv spillverden med mye innhold i sitt kommende Cyberpunk 2077, men nå har det kommet frem at studioet også planlegger å bygge videre på spillet i stor stil etter lansering.

I et intervju med nettstedet Prima Games (via Windows Central) opplyste UI-koordinator hos CD Projekt RED, Alvin Liu, at Cyberpunk 2077 såvisst får utvidelser – og at de mest sannsynlig også blir fyldige, i stil med studioets forrige stortittel.

– Vi snakker om utvidelser i fremtiden. Vi vil sørge for at alt er komplett, men vi ønsker også å bygge åpne verdener. Når jeg spilte The Witcher 3 og hadde fullført alt, ville jeg fremdeles vite hva alle drev med. Jeg tror vi vil ha slike muligheter med Cyberpunk 2077 også, sa Liu i intervjuet.

CD Projekt RED

Hovedspillet gir fremdeles full pakke

CD Projekt RED-medarbeideren understreket imidlertid at dette ikke betyr at det vil skorte på innhold i selve spillet, og at spillere vil bli servert en «full pakke».

– Det vil bli en veldig tilfredsstillende slutt. Vi holder ikke tilbake innhold, og vi holder ikke tilbake historie for å tjene penger på den eller selge den i biter eller noe slikt, sa Liu.

Disse ordene er i tråd med det CD Projekt RED uttalte allerede i 2017. Da lovet studioet at Cyberpunk 2077 vil bli som The Witcher 3 i den forstand at man får et historiedrevet, enspillerfokusert sandkasserollespill, og at spillere vil få det de betaler for – uten «skjulte haker».

Utvidelsene til The Witcher 3 ble som kjent svært godt mottatt og bød på mange ekstra spillertimer, særlig Blood and Wine-utvidelsen, som ble belønnet med 9 av 10 poeng her på verket. Mange vil nok dermed ikke anse det som negativt at Cyberpunk 2077 ser ut til å kjøre samme rute.

Les også: CD Projekt RED skal snart vise frem en ny video fra Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden