Cyberpunk 2077

CD Projekt RED skal snart vise frem en ny video fra Cyberpunk 2077

Alle skal få se E3-demonstrasjonen som ble holdt bak lukkede dører.

CD Projekt RED

Etter en meget lang ventetid viste CD Projekt RED endelig frem video av hvordan det er å spille Cyberpunk 2077 i fjor sommer. Nå får vi snart enda en slik video av spillet, melder blant andre Game Informer.

I et svar på en Twitter-melding opplyste Global Community Lead hos CD Projekt RED, Marcin Mormot, at en video fra spillet skal vises frem under PAX West-konferansen i år. Den går av stabelen den 30. august og varer frem til 2. september.

Det er den nye videoen som ble vist frem under årets E3-messe for journalister og andre inviterte personer som nå skal vises frem for offentligheten.

Godt førsteinntrykk

CD Projekt RED

Studioet kjører med andre samme praksis som i fjor, da gameplay-videoen av Cyberpunk 2077 først kun ble tilgjengelig for journalister, og dermed for allmennheten litt senere.

Vår utsendte var blant de som tok en titt på den nye demonstrasjonen av spillet som ble vist frem på E3-messen nå i år, og han satt igjen med et tydelig positivt inntrykk.

– Mulighetene knyttet til nivåoppgraderinger, dialog- og fortellings-alternativer og fremgangsmåte er svært mange, og jeg tror Keanue Reeves selv sa det best i et nylig intervju: «It’s kinda like not just choose your own ending, but choose your own path». Vi er ekstremt spente på å se mer av V, Night City, og sist, men ikke minst, John Silverhand når spillet omsider slippes i april neste år, skrev vår journalist.

Cyberpunk 2077 skal slippes til PlayStation 4, Xbox One og PC den 16. april neste år.

Les også: Cyberpunk 2077 kan fullføres uten å ta livet av noen »

Siste fra forsiden