Cyberpunk 2077 kan likevel fullføres uten å ta livet av noen
(Bilde: CD Projekt RED)

E3 2019 - Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kan likevel fullføres uten å ta livet av noen

CD Projekt RED har ombestemt seg.

Vold er likevel ikke en nødvendig del av Cyberpunk 2077, og de som ønsker det skal få lov til å finne alternative måter å komme seg gjennom spillet. Det har CD Projekt RED avslørt i forbindelse med denne ukas E3-messe.

Hvis du vil kan du snike deg gjennom hele Cyberpunk 2077 uten å avfyre våpenet ditt en eneste gang. Bilde: CD Projekt RED

Utvikleren har dermed ombestemt seg siden i fjor, da beskjeden var at vold måtte være en essensiell og uunngåelig del av Cyberpunk 2077-opplevelsen.

Du bestemmer

Den nye filosofien ble bekreftet av CD Projekt RED i et intervju med Destructoid. Under presentasjonen av spillet forklarte utvikleren at vold fortsatt eksisterer og er en stor del av Cyberpunk-verdenen, men at den nå fungerer mer som et valgfritt element – ikke ulikt linja Deus Ex-serien ofte har lagt seg på.

– Det er viktig å påpeke at spillere kan spille og fullføre hele spillet uten å drepe en eneste fiende, dersom de skulle ønske det, forklarte en representant for det polske studioet.

Ved å snike seg gjennom verdenen får man valget mellom å kvitte seg med absolutt alle fiender enten via dødelige eller ikke-dødelige metoder. Det blir også mulig å bruke omgivelsene til å uskadeliggjøre kjeltringer som står i din vei, melder Destructoid.

Cyberpunk 2077 har omsider fått en slippdato.
Spillet kommer i april, med Keanu Reeves på rollelisten »

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen