E3 2019 - Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kan likevel fullføres uten å ta livet av noen

CD Projekt RED har ombestemt seg.

CD Projekt RED

Vold er likevel ikke en nødvendig del av Cyberpunk 2077, og de som ønsker det skal få lov til å finne alternative måter å komme seg gjennom spillet. Det har CD Projekt RED avslørt i forbindelse med denne ukas E3-messe.

Hvis du vil kan du snike deg gjennom hele Cyberpunk 2077 uten å avfyre våpenet ditt en eneste gang.
CD Projekt RED

Utvikleren har dermed ombestemt seg siden i fjor, da beskjeden var at vold måtte være en essensiell og uunngåelig del av Cyberpunk 2077-opplevelsen.

Du bestemmer

Den nye filosofien ble bekreftet av CD Projekt RED i et intervju med Destructoid. Under presentasjonen av spillet forklarte utvikleren at vold fortsatt eksisterer og er en stor del av Cyberpunk-verdenen, men at den nå fungerer mer som et valgfritt element – ikke ulikt linja Deus Ex-serien ofte har lagt seg på.

– Det er viktig å påpeke at spillere kan spille og fullføre hele spillet uten å drepe en eneste fiende, dersom de skulle ønske det, forklarte en representant for det polske studioet.

Ved å snike seg gjennom verdenen får man valget mellom å kvitte seg med absolutt alle fiender enten via dødelige eller ikke-dødelige metoder. Det blir også mulig å bruke omgivelsene til å uskadeliggjøre kjeltringer som står i din vei, melder Destructoid.

Cyberpunk 2077 har omsider fått en slippdato.
Spillet kommer i april, med Keanu Reeves på rollelisten »

Siste fra forsiden