E3 2019 - Cyberpunk 2077

Keanu Reeves spiller i Cyberpunk 2077 – spillet slippes i april 2020

Reeves dukket opp på Microsofts presentasjon for E3 2019.

Keanu Reeves dukket opp under Microsofts E3-presentasjon, som en del av Cyberpunk 2077-delen av showet. Vi fikk se en ny trailer, som du kan se over, der Reeves dukker opp helt på tampen. Se den over.

Vi fikk også vite når spillet slippes. Cyberpunk 2077 er ute til PC, Xbox One og PlayStation 4 16. april 2020.

I en pressemelding forteller CD Projekt RED at Reeves skal spille karakteren Johnny Silverhand, en rockedude som tydeligvis skal hjelpe hovedpersonen på en eller annen måte i spillet. Reeves låner stemmen og utseendet sitt, og har gjort «motion capture»-arbeid for karakteren.

Utviklerne forteller også at vi skal få se mer av spillet under resten av E3-messa. Vi vet at våre to skribenter i Los Angeles skal få snust på noe av dette, så følg med her på Gamer.no for mer om spillet de kommende dagene.

Ambisiøs rollespilladapsjon

Cyberpunk 2077 skal være noe litt annet enn The Witcher-spillene, med mer fokus på frihet, både for spilleren og utvikleren. Dette blir lettere, siden Cyberpunk 2077 ikke er knyttet like sterkt til en eksisterende fiksjon med definerte figurer som suksesserien er.

Dette blir også det første spillet CD Projekt Red prøver seg på utenfor The Witcher-fiksjonen. Her er det mer fokus på kybernetiske modifikasjoner og høyteknologiske våpen, men i likhet med studioets nyeste spill er fremtidsvisjonen plassert i sandkasse- og rollespillsjangeren.

Vi har tidligere fått se litt av spillet, for eksempel i en 50 minutter lang demonstrasjon i fjor.

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden