Cyberpunk 2077 byr på flerspillerdel

The Witcher-studioet prøver seg på noe nytt.

Ifølge Eurogamer planlegger CD Projekt RED å ha flerspillerlementer i sitt kommende futuristiske spill, Cyberpunk 2077.

– Det kommer til å være et historiebasert rollespill med en kjempesterk enspillerdel, men vi legger også til flerspillerelementer, forteller studio-toppen Adam Badowski til nettsiden.

Akkurat hva det polske studioet ønsker å gjøre med flere spillere kommer ikke tydelig frem, men måten Badowski beskriver spillet på får det til å høres ut som om samarbeid kan være en mulighet.

Klarer ikke laste video

– Cyberpunk kommer til å få ulike figurklasser, forteller nemlig Badowski.

Dette er første gang CD Projekt RED prøver seg på flerspillerstøtte, etter at The Witcher og The Witcher 2: Assassins of Kings begge var hardbarkede einstøingseventyr.

På spørsmål om kommende The Witcher 3: Wild Hunt også kan nytes i flerspann når det kommer, svarer Badowski bare halvveis.

– Vi tenker på noe, lyder det fra utvikleren.

Frihet

Cyberpunk 2077 skiller seg ganske kraftig fra CD Projekt REDs The Witcher-serie, som til nå er det eneste de har produsert. Sverd og hester er byttet ut med kybernetiske modifikasjoner og høyteknologiske våpen. I likhet med sin blodsbror vil dog spillet være av sandkassetypen, og benytter seg av samme motor som The Witcher 3: Wild Hunt.

Konseptkunst fra Cyberpunk 2077.

Eventyret kommer til å by på mer frihet enn The Witcher-spillene, noe CD Projekt RED kan gjøre fordi de ikke er knyttet like tett opp mot en eksisterende figur og fiksjon. Spillere former figurer helt selv.

Foreløpig vet vi ikke når Cyberpunk 2077 kommer, men etter alt å dømme må vi vente en stund. Først ute fra CD Projekt RED er nok The Witcher 3: Wild Hunt, som etter planen kommer allerede i 2014. Begge spillene hopper over PlayStation 3 og Xbox 360, og blir i stedet å finne på neste generasjons konsoller og Windows.

Les også
Capcom slipper Darkstalkers-samlepakke

Les mer om Cyberpunk 2077Les om The Witcher 3s gigantiske verden

Siste fra forsiden