Cyberpunk 2077 - Keanu Reeves

Keanu Reeves har den nest største rollen i Cyberpunk 2077

Skuespilleren brukte 15 dager på å spille inn alle replikkene sine.

CD Projekt RED

På E3 2019 avslørte CD Projekt RED at Keanu Reeves blir å se i det kommende Cyberpunk 2077. The Matrix- og John Wick-skuespilleren tar rollen som Johnny Silverhand, og nå har utvikleren røpet litt mer om hva vi kan forvente av ham.

Spillere får se mye av Johnny Silverhand i Cyberpunk 2077.
CD Projekt RED

Under en av flere presentasjoner fra E3 Coliseum denne uken, fortalte CD Projekt RED-sjef Marcin Iwiński at Reeves får en svært stor rolle. Basert på antall replikker er det faktisk bare én rolle som er større, og det er sannsynligvis protagonisten V.

– Han er den nest største figuren med tanke på replikker i hele spillet. Vi hadde omtrent 15 dager med innspilling i studio, så rollen er stor. Du kommer til å få se mye av Keanu og høre enda mer av Keanu, lovet Iwiński.

Ivrig Reeves

CD Projekt RED tok kontakt med Reeves for ganske nøyaktig ett år siden. Dialogen gikk litt frem og tilbake, men ifølge Iwiński var skuespilleren helt med så snart han fikk se manuset.

– Hele poenget var å ha en viktig figur som passet inn i historien og verdenen i Cyberpunk. Om du ser på dagens skuespillere og du tenker Cyberpunk er Keanu det naturlige valget.

Johnny Silverhand beskrives som et «digitalt spøkelse», som dukker opp som et hologram i spillerfigurens hode. Silverhand stiller med kommentarer og tips underveis, basert på spillerens handlinger, i en rolle som kan minne om Ghost fra Destiny eller Cortana fra Halo.

Les også: Cyberpunk 2077 slippes i april 2020 »
Les også: Cyberpunk 2077 kan likevel fullføres uten å ta livet av noen »

Siste fra forsiden