Cyberpunk 2077

CD Projekt RED har ytterligere to Cyberpunk-prosjekter på gang

Oppdatert: Eller ikke?

CD Projekt RED

Oppdatering 3. juli: Kun kort tid etter alt snakket om flere Cyberpunk-prosjekter, har CD Projekt RED rykket ut for å helle vann på bålet. I en uttalelse til Polygon hevder utvikleren at det dreier seg om en misforståelse fra den opprinnelige polske artikkelen.

Det er fortsatt tre forskjellige team som jobber med Cyberpunk-universet, men ifølge uttalelsen later alle til å jobbe med samme spill – altså Cyberpunk 2077.

– Vi har totalt fem team som jobber med flere prosjekter, og tre av disse fokuserer på utviklingen av Cyberpunk 2077. Disse inkluderer CD Projekt RED Warsaw og Kraków, som tar seg av hovedspillet, samt Wroclaw-studioet, der omtrent 40 utviklere pusler med utvikling av ny teknologi, sa en representant for utvikleren.

Personen ønsket ikke å uttale seg om hvorvidt CD Projekt RED også har begynt å legge planene for flere Cyberpunk-spill.

Opprinnelig sak følger.

Etter år og dag med venting skal Cyberpunk 2077 omsider lanseres 16. april 2020. Det etterlengtede actioneventyret er imidlertid langt fra det eneste Cyberpunk-prosjektet CD Projekt RED jobber med, avslørte utvikleren nylig.

Cyberpunk 2077 er ikke det eneste Cyberpunk-spillet CD Projekt RED har på gang.
CD Projekt RED

Som rapportert av det polske finansnettstedet Bankier, avslørte studioet på mandag at tre forskjellige team jobber med hvert sitt Cyberpunk-opplegg. Cyberpunk 2077 er foreløpig det eneste som er offisielt bekreftet, mens de to andre vil by på andre opplevelser i det fremtidsrettede universet.

Ifølge CD Projekt RED-sjef Adam Kiciński, er ett av teamene i gang med en slags flerspilleropplevelse med tilknytning til Cyberpunk 2077. Hvorvidt dette blir en modus som på en eller annen måte inkluderes i hovedspillet, eller en frittstående modus (battle royale?), er uvisst.

Utvikleren ville heller ikke avsløre for mye om det siste prosjektet, men omtalte det som «det neste store spillet fra CD Projekt RED». Spillet, som også er satt i Cyberpunk-verdenen, anses internt i studioet som et stort og innovativt prosjekt. Dette kan dreie seg om begynnelsen på en oppfølger, men kan også bli en sidestilt opplevelse på linje med hva kortspillet Gwent var for The Witcher 3.

Tidligere har utvikleren hintet om historiebaserte utvidelser for Cyberpunk 2077, ikke ulikt de omfattende pakkene studioet lagde til The Witcher 3. UI-koordinator Alvin Liu forsikret imidlertid om at spillet vi får ved lansering på ingen måte blir noen utvannet opplevelse.

Vi fikk en ny kikk på Cyberpunk 2077 under årets E3-messe.
Vår utsendte lot seg virkelig imponere av det CD Projekt RED hadde å vise frem »

Siste fra forsiden