The Witcher - sesong 3

Tredje sesong med The Witcher kommer sommeren 2023

Netflix lokker også med The Witcher: Blood Origin i jula.

Netflix

Netflix har satt premierevindu for den neste sesongen med TV-serien The Witcher. Den kommer sommeren 2023, kunne strømmegiganten bekrefte i helgen.

På Twitter delte Netflix et bilde av Geralts volvermedaljong som går i tusen knas. Ellers fikk vi ikke vite mer om den kommende sesongen, som altså er drøyt år unna.

Fra tidligere vet vi at den tredje The Witcher-sesongen fortsetter historien om Geralt, Ciri og Yennefer. Geralt blir stadig mer involvert i papparollen for Ciri, mens ungjenta selv tar opp magilære hos Yennefer.

Ny serie uten Geralt

For den som gleder seg til mer The Witcher av noe som helst slag trenger man imidlertid ikke vente helt til sommeren. I desember – nærmere bestemt første juledag – blir det nemlig premiere på The Witcher: Blood Origin.

Denne serien er satt 1200 år før Geralts eventyr, og tar for seg opprinnelseshistorien til den aller første volveren. Her vil vi få se hvordan det massive fantasy-universet ender opp som den merkelige smeltedigelen vi har blitt kjent med gjennom Geralts tidligere eskapader i bok-, spill- og serieformat.

LES OGSÅ: Netflix kansellerer Resident Evil »

Siste fra forsiden