Theatre of War 2 får utgiver

Battlefront og 1C fortsetter samarbeid

Oppfølgeren til krigsspillet Theatre of War er underveis.

Er du en av de som likte det avanserte sanntidsstrategispillet Theatre of War, kan du glede deg til at etterfølgeren lanseres mot slutten av året.

Kall meg gjerne barnslig, men jeg elsker stridsvogner fra andre verdenskrig.

Som sist er det Battlefront som står for den vestlige utgivelsen, noe som sannsynligvis betyr en nettbasert utgivelse i starten, og butikkutgivelse på et senere tidspunkt.

Theatre of War 2: Africa 1943 foregår etter tyskernes tap ved El-Alamein (et av vendepunktene i krigen), og lar deg lede Erwin Rommels Afrika Korps eller de engelske og amerikanske allierte.

Som forgjengeren er Theatre of War 2 et strategispill med fokus på detaljer og historisk nøyaktighet. Målgruppen er fortsatt strategientusiaster, og ikke folk som synes Command & Conquer er i overkant komplisert.

David Philippov fra utviklerne i russiske 1C forteller at de har brukt mye tid på å lese spillernes kommentarer og meninger om Theatre of War, og at dette gjør oppfølgeren til et spill som ikke bare vil glede gamle tilhengere, men også tiltrekke seg nye spillere.

Naturligvis loves vi også forbedret grafikk og kunstig intelligens, samt en haug nye enheter og funksjoner (som kamp inne i bygninger). Brukergrensesnittet har også fått en total overhaling.

Besøk spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden