Theatre of War 2 : Kursk 1943 annonsert

Gjør deg klar for historiens største panserslag.

Spill om 2. verdenskrig er ikke akkurat mangelvare, og nå kommer enda et. Utvikleren 1C Company og Battlefront.com har kunngjort lanseringen av Theatre of War 2 : Kursk 1943.

Historisk slag

Theatre of War er en serie krigsspill til PC i sanntidsstrategi-sjangeren med stor vekt på realisme og kompleksitet. Kursk 1943 er det tredje spillet i serien, og denne gangen er det verdenshistoriens største stridsvogn-slag som er i fokus.

Spillet har over 20 historiebaserte oppdrag, autentiske militæroffiserer og 40 ulike militære våpentyper, som granatkastere og luftvernskanoner. I tillegg finnes det 30 forskjellige mindre skytevåpen og flere nye kjøretøyer.

For første gang i serien har Theatre of War 2 : Kursk 1943 også helt nye multiplayer-modier og en funksjon hvor du kan lage dine egne oppdrag.

For de historieinteresserte var slaget om Kursk det avgjørende slaget på østfronten, hvor de tyske styrkene gjorde et siste forsøk på en offensiv, men ble etter hvert nedkjempet av det kraftige sovjetiske motangrepet.

Theatre of War 2 : Kursk 1943 lanseres i slutten av januar eller i begynnelsen av februar. Sjekk hjemmesiden for mer informasjon.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden