Thrillville: Off the Rails

Nå kan du prøve deg som sjef over din egen fornøyelsespark, med en demo av Thrillville: Off the Rails.

I Thrillville: Off the Rails må du bygge opp og drive din egen fornøyelsespark. Her får du tilgang på alt det som trengs i en skikkelig fornøyelsespark, som berg-og-dalbaner, spøkelseshus og mye mer.

Mange av attraksjonene kan du designe fra bunnen av selv, og så kan du teste om de faktisk er noe tess ved hjelp av en rekke små minispill. Spillet kommer med 30 slike spill, inkludert skytespill, slåssespill og bilspill.

Om du trenger råd og vink, kan du også slå av en prat med gjestene dine. De har selvsagt mange meninger om parken din, men du kan også snakke om helt andre ting.

Nå har vi fått fatt i en spillbar demo av Thrillville: Off the Rails. Dessverre har LucasArts ikke gitt noen detaljer om hva denne inneholder, men vi vet i alle fall at installasjonsfilen er på 312 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

LucasArts har også lansert en Xbox 360-demo over Xbox Live. Mer informasjon om Thrillville: Off the Rails finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden