Tidsmanipulasjon fra Raven

Første detaljer om Singularity

Skytespillekspertene i Raven røper den første informasjonen om sitt nye prosjekt.

I fjor sommer kunne Raven Software kunngjøre at, i tillegg til det nye Wolfenstein-spillet, jobbet de også med et skytespill som het Singularity.

Amerikansk spillblad med ferske detaljer.

Utenom å lansere en trailer fra spillet holdt de kortene svært tett inntil brystet, og i tiden som har gått siden kunngjøringen har de heller ikke kommet med mer informasjon.

Nå er det imidlertid på tide. I februarnummeret til det amerikanske spillbladet Game Informer får vi de første detaljene om spillet, noe bladet skryter av på nettstedet sitt.

Naturligvis ønsker Game Informer å selge blader, så de røper ikke veldig mye informasjon, men de forteller at Singularity er et science-fiction-basert skytespill hvor det gamle fiendskapet mellom USA og Russland blusser opp igjen.

Grunnen til problemene er at en amerikansk pilot oppdager de grufulle resultatene av sovjetiske eksperimenter på femtitallet, på en liten russisk-kontrollert øy.

Det er på denne øya spillet foregår, og for å bekjempe de uhyggelige forsøkskaninene får du et unikt våpen. Du kan nemlig både reise i tid, og bruke selve tiden som et våpen.

Mer informasjon kommer forhåpentligvis snart.

Siste fra forsiden