Tilbake til dinosaurenes tidsalder

Lei den evige strømmen av sanntidsstrategispill som foregår under andre verdenskrig? Hva med et spill der du får kjempe med fryktinngytende dinosaurer i en spektakulær 3D-verden? Det er hva Sunflowers har å by på, i det kommende spillet ParaWorld.

I ParaWorld foregår handlingen i et parallelt univers, hvor mennesker og dinosaurer lever side om side. Dette vet naturligvis menneskene å utnytte seg av, og når de går til krig mot hverandre, er det på ryggen til mektige dinosaurer av den blodtørstige typen. I tillegg er de naturligvis bevæpnet med ødeleggende våpen (i tilfelle skarpe tenner ikke er nok til å få has på fienden).

Spillet kommer med 20 kart som foregår i fem forskjellige landområder: "Northlands", "Jungle", "Savannah", "Ice Wastes" og "Lava". Disse er befolket av over 50 ulike dyr, inkludert 40 svært detaljerte dinosaurer (for å se hvor detaljerte de og omgivelsene er, kan du ta en titt på skjermbildene under). Hver enhet har sine egne spesielle måter å sette inn det endelige nådestøtet på, i stil med Mortal Kombat-serien.

Enspillerdelen lar deg spille som tre ulike stammer og har tre spillbare helter. Disse heltene tillater konstruksjon av unike bygninger, og kan i tillegg skaffe seg nye egenskaper og benytte seg av ulike objekter og våpen som de finner i løpet av eventyret. Spillet skryter også av "revolusjonerende" kontroll av enhetene, men vi har for øyeblikket ingen idé om hva det vil si.

De som foretrekker å spille mot andre kan kose seg med tre ulike flerspillermodus for LAN- og internettbasert spilling, hvor opp til åtte spillere kan kjempe mot hverandre. Uansett om du liker å spille alene eller med andre, ser det ut som ParaWorld er en tittel du bør følge med på. Spillet skal etter planen lanseres i årets fjerde kvartal.

Siste fra forsiden