Tilbake til Narnia

Nye eventyr i det fantastiske landet

Disney har kommet med ny info om The Chronicles of Narnia: Prince Caspian.

Det er snart duket for en ny Narnia-film, og denne følges selvsagt av et spill. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian kommer til PC, PS2, PS3, Xbox 360, Wii og DS, og nå har Disney fortalt litt mer om spillet.

Nok et Narnia-eventyr på vei.

Spillet tar oss med på en reise gjennom Narnia, med massevis av kamp, utforsking og gåteløsning. Dessuten loves vi ikke-lineære omgivelser som lar dere selv velge når dere vil utforske ulike deler av spillet.

To spillere kan samarbeide seg gjennom hele eller deler av spillet, og spiller nummer to kan når som helst hoppe inn og ut av spillet. Da spillet ble offisielt kunngjort sa Disney at tre spillere kunne spille samtidig, men det ser ut som de har måttet redusere ambisjonsnivået noe for den ferdige versjonen.

Disney lover 20 spillbare figurer, inkludert Prins Caspian selv. Dessuten skryter de av at spillet kommer med et eksklusivt nivå som finner sted mellom The Lion, The Witch and The Wardrobe og Prince Caspian.

Dette nivået finner sted på slottet Cair Paravel, og forteller hvordan Narnia falt i kampen mot fienden. I filmen (og boken) vises slottet bare som en ruin, som Pevensie-barna oppdager hundrevis av år senere.

– Prince Caspian-spillet er et episk eventyr som leverer en minneverdig opplevelse og tar spillerne gjennom de kjente miljøene fra den andre Narnia-filmen, skryter markedsføringsmann Craig Relyea.

Bilde fra Xbox 360-versjonen

DS-versjonen av spillet blir helt annerledes enn versjonene til konsoll og PC. På DS kan vi se frem til et actionfokusert turbasert rollespill, hvor spillerne får utforske Narnia med over ti ulike figurer.

Spillet kommer med full støtte for den trykksensitive skjermen og DS-mikrofonen. Utviklingen foregår hos det interne Disney-studioet Fall Line Studio.

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian skal lanseres samtidig med filmen (som har premiere i mai). Mer informasjon om filmen kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden