Tilbake til Skatteøya

Folkene bak Return to Mysterious Island kan ikke få nok av mystiske tropeøyer. Nå har de kunngjort Destination: Treasure Island.

Kheops Studio begynner å bli et velkjent navn innenfor eventyrspillsjangeren, og nå har de lansert det offisielle nettstedet til sitt nyeste prosjekt, Destination: Treasure Island. Som navnet tilsier, er spillet inspirert av Robert Louis Stevensons roman, men handlingen foregår noen år etter fortellingen i boken.

Historien følger Jim Hawkins, som har vokst opp til å bli en eventyrlysten ungdom. En dag oppdager han en papegøye på vinduskarmen sin, og finner ut at det er Captain Flint, papegøyen til Long John Silver. Papegøyen har med seg en beskjed, som forteller at Long John Silver har begravd en skatt på Emerald Island, men at Hawkins må handle raskt om han har tenkt å få fatt i den.

Dermed bærer det av gårde til den berømte øya, hvor Hawkins må utmanøvrere lumske pirater, utforske detaljerte og eksotiske omgivelser og løse en bråte med gåter. Kheops forteller blant annet at spillet kommer med et unikt oppgavesett basert på knuter, samt flere oppgaver der du må kombinere ulike objekter fra inventaret ditt.

Kheops har nå lansert et nettsted for spillet, hvor du kan finne litt informasjon om spillet og figurene i det, samt skjermbilder og annet materiale. Det er ikke klart når de håper å få Destination: Treasure Island ut på det engelskspråklige markedet.

Siste fra forsiden