Tilbring vinteren online

Sitter du og fryser på tærne bare du ser snøen utenfor vinduet? Kunne du tenkt deg til eksotiske steder, men budsjettet tillater ikke en Syden-tur? Kanskje MMORPG-sjangeren kan friste.

I det siste har flere store MMORPG-titler fått endelige lanseringsdatoer. Lineage II er endelig klar for Europa, og lanseres 17. november. EverQuest 2 lanseres 8. november og World of Warcraft er like rundt hjørnet med lansering i USA 23. november. I dag annonserte Blizzard at World of Warcraft åpen beta starter samme dag som lanseringen av EverQuest 2. Er datovalgene tilfeldige eller er det med fullt overlegg?

Ellers kan flere nye og eldre MMORPG-titler nå friste med prøveperioder uten forpliktelser. Saga of Ryzom, en nykommer på markedet, er blant titlene du nå kan begi deg ut på helt gratis i en 14-dagers prøveperiode. Anarchy Online og Dark Age of Camelot tilbyr også potensielle spillere en prøvesmak, og har 7- eller 14-dagers prøveperioder, avhengig av hvilke tilleggspakker du velger.

Andre titler har tidligere hatt prøveperioder i samarbeid med filtjenester og ressurser som Fileplanet og MMORPG.com, og det lønner seg å følge med jevnlig, da tilbud dukker opp og forsvinner fortløpende. Til neste år vil vi se enda flere titler i sjangeren, blant annet er det planlagt lansering første kvartal 2005 for titler som Matrix Online, City of Heroes og Guild Wars. For flere datoer kan du besøke vår liste over utgivelsesdatoer.

Her finner du klienter for å teste gratis:

Siste fra forsiden