Time hyller Master Chief

Renomerte Time Magazine har kåret årets ti beste spill. Gjett hvem som kom på topp.

Time Magazine setter i disse dager opp topp 10-lister på alt mellom himmel og jord. Siden spill befinner seg mellom nettopp himmel og jord, har man selvsagt en liste med de ti beste produktene også her.

Rockband er årets tredje beste spill ifølge Time Magazine.

Sjefen over alle spillsjefer, Master Chief, stakk av med mest heder og ære da Halo 3 blir kåret til årets beste spill av Time.

– Halo 3 er den perfekte kampsimulatoren for hardbarka gamere. I et av de beste årene spillverdenen har sett, er Halo 3 det beste spillet av dem alle, skriver magasinet i sin vurdering.

På sølvplass finner vi The Orange Box, godteripakken med Half-Life 2 pluss episode én og to, Portal og Team Fortress 2. Time legger vekt på at du får utrolig mye kvalitet for pengene, og at alle bestanddelene står godt på egne bein.

Den siste pallplassen er det festspillet Rock Band som får, et spill vi fortsatt ikke har fått her til lands. Rock Band setter spillere i stand til å lage sitt eget lille band, og rocke etter kjente låter på "ekte" instrumenter.

– Det er en opplevelse som går utenpå alt annet innen spillindustrien, skriver Time om Rock Band.

Videre nedover på listen finner vi Super Mario Galaxy på fjerdeplass, BioShock på femte, Call of Duty 4 tar sjetteplassen, mens The Legend of Zelda: Phantom Hourglass kniper en sjuendeplass. På åttende finner vi episke Mass Effect, Ace Combat 6 er nummer ni, mens God of War 2 kom på tiendeplass.

Gamer.no kommer for øvrig med sitt tilbakeblikk på året som gikk i starten av januar.

Siste fra forsiden