Time of Defiance

Nicely Crafted Entertainment har gitt ut en tidsbegrenset demo av det massive onlinestrategispillet Time of Defiance.

Time of Defiance er et onlinestrategispill som foregår i en massiv spillverden (på 4000 kvadratkilometer) bestående av en rekke flytende øyer. Et spill kan vare opp til fire uker, og målet er naturligvis å kontrollere så mange øyer som mulig. Den eneste hindringen er en haug andre stormannsgale despoter med ambisjoner om å gjøre det samme.

Spillet er i full 3D, og kontrolleres på mange måter som et vanlig sanntidsstrategispill. Det vil si at det kan skje ting med riket ditt når som helst på døgnet. Naturligvis kan riket ditt til en viss grad styre seg selv, men ved hjelp av varsling om viktige hendelser over e-post kan du sørge for å være til stede og ta de nødvendige beslutningene når det behøves.

Alle de andre rikene styres av mennesker, noe som gir store muligheter for diplomati, allianser og, naturligvis, skittent spill. Du må imidlertid huske at hvis du dolker en annen spiller i ryggen vil han naturligvis huske dette, og hevnen kan komme når du minst trenger det. For å finne ut mer om dette kritikerroste og innovative onlinespillet kan du besøke spillets hjemmeside.

Demoen er på 50 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden