TimeShift

Skytespillet TimeShift har vært under utvikling en stund, og nå kan du teste en spillbar demo.

TimeShift er et futuristisk førstepersons skytespill der du får rollen som en supersoldat med helt unike evner. Du kan nemlig manipulere tiden på en rekke spennende måter, noe du må utnytte både i kamp og for å komme deg forbi ulike hindringer. Du kan få tiden til å gå saktere, stoppe helt eller til og med gå i revers.

Spillet skulle opprinnelig ha blitt lansert tidlig i fjor, og vi har til og med en spillbar demo av fjorårsversjonen på serveren vår. Etter at utgiver Atari forlot bildet og Vivendi overtok, ble spillet sendt tilbake til utviklerne for ekstra finpuss, og etter nesten to år er det snart klart for utgivelse.

Nå kan vi finne ut hvordan den ekstra utviklingstiden har påvirket gameplayet. Vivendi og utvikler Saber Interactive har nemlig lansert en ny spillbar demo av spillet. De forteller ikke nøyaktig hva den inneholder, men at den fokuserer på spillets enspillerkampanje og er spillbar både på engelsk og tysk. Installasjonsfilen er på 1,2 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Har du lyst til å lese mer om TimeShift kan du stikke innom det offisielle nettstedet.

NB! Det anbefales at nVidia-eiere laster ned de nyeste betadriverne for skjermkortet sitt før de tester denne demoen.

Siste fra forsiden