TimeShift

I TimeShift får du kontroll over selve tiden. Hvordan dette arter seg i flerspillermodus, kan du teste nå.

Skytespillet TimeShift gir deg rollen som en supersoldat med den ganske hendige egenskapen at du kan endre tidens gang. I enspillermodus kan du for eksempel stoppe eller spole tilbake tiden, og utnytte dette for å overvinne fiender eller komme deg forbi ulike hindringer.

Tidskontroll i TimeShift

I flerspillermodus får du noe som heter Chrono-granater, som du kan bruke til å påvirke tiden inne i eksplosjonsradiusen deres. Om en av motstanderne dine befinner seg inne i denne radiusen kan du stoppe ham, få tiden hans til å spoles tilbake eller bare få den til å gå saktere.

Nå kan du teste hvordan dette fungerer i praksis, takket være en flerspillerdemo. Denne har blitt lansert både for Xbox 360 (hvor du finner den på Xbox Live Marketplace) og PC. Sistnevnte versjon har vi selvsagt på serverne våre, og installasjonsfilen er på rundt 1 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer info om TimeShift finner du på det offisielle nettstedet og i omtalen på Gamer.no.

Siste fra forsiden