Titan Quest

I actionrollespillet Titan Quest foregår handlingen i mytologiens versjoner av Hellas og Egypt. Her er en nylansert demo.

I Titan Quest får du legge ut på en episk reise gjennom sagnomsuste steder som Parthenon, labyrinten i Knossos, de hengende hagene i Babylon og de store pyramidene. På veien gjennom den mytologiske verdenen må du kjempe mot fryktelige monstre, levende døde og overnaturlige beist. Arsenalet består av over tusen forskjellige våpen, rustninger og andre former for utstyr.

Titanene, som var de tidligste gudene, har rømt fra sitt evige fengsel, og nå skaper de kaos i verden. Du spiller en menneskelig helt som får i oppdrag å finne ut hvordan titanene kan sperres inn igjen, slik at det kan settes en stopper for de enorme ødeleggelsene.

Iron Lores Brian Sullivan, som blant annet var en av skaperne av Age of Empires, har fortalt at målet med Titan Quest var å lage en spillopplevelse som trekker sammen det beste fra rollespill, actionspill og eventyrspill. Videre sa han at de mytologiske verdenene fra Hellas og Egypt tilfører spillet en ekstraordinær bakgrunn full av flotte omgivelser, fascinerende vesener og eldgamle mysterier.

Den nylanserte demoen inneholder spillets to oppdrag, mulighet til å mestre tre egenskaper ("warfare", "earth" og "hunting") og stige til nivå seks. Installasjonsfilen er på 495 MB. Besøk spillets offisielle nettsted for mer informasjon om dette lovende actionrollespillet.

Eller fra en av følgende kilder:

NB: Om du opplever problemer med menyene i Titan Quest ("tag not found"), ta en titt på denne forumposten.

Siste fra forsiden