Titan Quest-utvikler legges ned

Titan Quest-utvikler legges ned

Den uavhengige utvikleren Iron Lore Entertainment har blitt tvunget til å legge ned virksomheten. På nettstedet deres skriver de at flere urelaterte hendelser fant sted, og som resultat hadde de ikke mulighet til å sikre seg finansiering for sitt neste prosjekt.

Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne

Iron Lore Entertainment er mest kjent for actionrollespillet Titan Quest, som fikk god kritikk da det ble lansert for et par år siden. Studioets nyeste produkt er strategispillet Warhammer 40000: Dawn of War – Soulstorm.

Selskapet ønsker å takke alle som har hjulpet dem i de syv årene de har vært i drift, inkludert utgiver THQ som beskrives som en god partner gjennom utviklingen av tre produkter. Kundene deres får imidlertid den største takken, og Iron Lore skylder all sin suksess til dem.

Avslutningsvis forteller Iron Lore at de nå har mange svært talentfulle spillutviklere som er uten jobb, og at interesserte arbeidsgivere kan kontakte dem. Dessuten vil de gjerne lisensiere ut spillmotoren og utviklerverktøyene sine til andre utviklere.

THQ-produsent Michael Fitch, som jobbet tett med Iron Lore Entertainment, har forresten publisert sine tanker om nedleggelsen. Der skylder han blant annet på piratkopiering som en årsak til at det blir vanskeligere og vanskeligere å drive utvikling av PC-spill.

Titan Quest

Windows
Slippdato: 30. juni 2006
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Iron Lore Studios
Utgiver: THQ

Kommentarer (32)

Forsiden akkurat nå

Til toppen