To nye rollespill fra dtp

Tyske dtp har to nye rollespill på gang, og et av dem ser ut til å være det neste spillet fra Divine Divinity-skaper Larian.

Den tyske utgiveren dtp har spilt en stor rolle i forhold til gjenopplivingen av eventyrsjangeren på det europeiske markedet, og nå vil de også konsentrere seg om den vestlige rollespillsjangeren. De har allerede signert Drakensang: The Dark Eye og Legend: Hand of God, og i går kunngjorde de at de har to nye titler på vei.

Skal dtp gi ut Larians neste RPG?

Det første av disse er fra Deck 13, utvikleren bak Ankh og det kommende Jack Keane (begge eventyrspill). dtp, som utgir spill under navnet Anaconda Games, har ikke gitt ut mer informasjon om dette spillet, men forteller at det kommer til Xbox 360 og PC, og at lanseringen vil finne sted i 2009.

Spill nummer to er fra et «velkjent belgisk utviklerteam», og hvis vi tar for oss velkjente belgiske utviklere som også kan være aktuelle rollespillutviklere tar det ikke lang tid før vi havner hos Larian Studios, selskapet bak Divinity-spillene. De har dessuten allerede kunngjort at de jobber med et nytt rollespill satt til Divinity-universet.

Dette spillet kommer også til Xbox 360 og PC, men utgivelsesdatoen er ikke fastsatt enda. Mer informasjon om begge spillene ventes i løpet av de kommende ukene.

Siste fra forsiden